Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Як на Вашу думку, чи потрібний науково-технічний напрям сучасним дітям (учням)?
Всього відповідей: 22
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    П`ятниця, 26.04.2024, 17:14
    Вітаю Вас Гість | RSS
    Головна | Реєстрація | Вхід
    ШЕПЕТІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ
    Головна » 2016 » Листопад » 15 » ВИХОВАНЕЦЬ ШЕПЕТІВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦНТТУМ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ТВОРЧОСТІ ДІТЕЙ ТА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ЗА НАШУ СВОБОДУ»
    09:59
    ВИХОВАНЕЦЬ ШЕПЕТІВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦНТТУМ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ТВОРЧОСТІ ДІТЕЙ ТА УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ЗА НАШУ СВОБОДУ»

         В Шепетівському міському ЦНТТУМ національно-патріотичне виховання є невід’ємною складовою всієї системи виховання. Вихованці разом з керівниками гуртків постійно долучаються до акцій та заходів, метою яких є надання моральної підтримки воїнам АТО, розвиток почуття гордості за належність до українського народу, виховання любові до рідного краю, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за своє майбутнє.

             Одним з таких заходів є Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу», що відбувався за підтримки Громадської Спілки «Вища координаційна Рада з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції», Державної служби України з питань ветеранів та учасників антитерористичної операції, Товариства «Знання» України та Університету сучасних знань, у співпраці з Міністерством оборони України, Міністерством соціальної політики України, Міністерством освіти України.

            Метою конкурсу є надання моральної підтримки воїнам АТО, розвиток почуття гордості за належність до українського народу, виховання любові до рідного краю, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за своє майбутнє, підтримка талановитих дітей.

         Для участі у конкурсі вихованець гуртка «Виготовлення іграшок-сувенірів з природних матеріалів» Кутиркін Даниіл під очільством керівника гуртка Кутиркіної Лесі Миколаївни, підготував композицію з пластикових пляшок яку назвав «Миром поборемо війну». Оригінал роботи учасник конкурсу надіслав воїнам в зону АТО.

         Сподіваємось на перемогу нашого вихованця у конкурсі та воїнів України у непроголошеній війні. Слава Україні! Героям Слава!

    Переглядів: 491 | Додав: ЦНТТУМ | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Шепетівський центр науково-технічної творчості учнівської молоді © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz